Electricianul în construcții realizează toată gama de lucrări electrice de joasă și medie tensiune în instalații industriale, civile, de uz casnic și gospodăresc.
Lăcătuşul construcţii metalice şi navale execută operaţii tehnologice de confecţionare a elementelor de structură şi de asamblare a confecţiilor metalice, operaţii tehnologice de confecţionare a elementelor de structură , de asamblare, de...
Aplicarea prevederilor legale referitoare la sǎnǎtatea şi securitatea în muncǎ şi în domeniul situaţiilor de urgenţă şi a normelor de protecţie a mediului
Ocupaţia de ciupercar corespunde celor care se ocupă cu activitatea de cultivare a ciupercilor prin crearea unor condiţii
de viaţă corespunzătoare plantelor în scopul realizării de producţii în vederea valorificării şi a consumului.
Ocupaţia de laborant este specifică mai multor sectoare de activitate. Laborantul în construcţii însă îşi desfăşoară exclusiv activitatea în sectorul de construcţii.
Întreprinderile sociale sunt societăți comerciale sau organizații nonprofit care, prin statut, îndeplinesc cerințe specifice structurilor de economie socială definite în legislația națională și comunitară și în bunele practici naționale și...
Ocupaţia se aplică maseur-ului şi presupune o sferă largă de competenţe pentru desfăşurarea activităţii, şi anume asigurarea condiţiilor igienico-sanitare în cabinetul de masaj şi personale, autopregătirea în vederea efectuării masajelor, e...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor. În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit. Măsoară cantităţile necesare, le amestecă progresiv conf...
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
El utilizează echipamente şi ustensile de bucătărie, echipamente specifice, precum cuptor...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor. În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit. Măsoară cantităţile necesare, le amestecă progresiv conf...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor.
În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.
Măsoară cantităţile necesare, le amestecă progresiv co...
Bucătarul, realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor.
În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.
Măsoară cantităţile necesare, le amestecă progresiv co...